Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken van muur tot gevel

Buitenschilderwerken van muur tot gevel

Voorzie de buitenkant van uw woning of bedrijfspand van dezelfde zorg als de binnenkant om zo lang mogelijk van diens kwaliteit en levensduur te kunnen genieten. Denk hierbij aan een dakkapel, kozijnen en uw gevel. Bij ons allround schilderbedrijf bent u aan het juiste adres voor buitenschilderwerken in IJsselstein en omstreken, waarmee dit mogelijk is. Wij gaan binnen kort tijdsbestek en vakkundig voor u te werk.

Uitsluitend kwaliteitsmateriaal

Er zijn diverse soorten muurbekleding die prima geschikt zijn voor buitengebruik. Hier bij Van der Veer Schilderwerken maken we onder andere gebruik van de Sigma S2U Allure. Deze lakverf is watergedragen en uitstekend bestand tegen vuil, vet en kleurverlies. Bovendien bestaat het product in verschillende afwerkingen waaronder matt, semi-gloss en gloss. Daarnaast is de latexverf die wij spuiten eveneens geschikt voor buitenschilderwerken. Wat voor product wij inzetten is afhankelijk van uw wensen, welke wij tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek uitvoerig met u zullen bespreken. Op die manier bent u verzekerd van resultaat waar u helemaal achter staat!

Voor alle buitenoppervlakken

Met bovenstaande hoogwaardige materialen doet Van der Veer Schilderwerken aan het schilderen van diverse buitenoppervlakken. Zo kunt u denken aan een buitenmuur verven, maar ook aan het onder handen nemen van gevels, dakkapellen, kozijnen en deuren. Oppervlakken die zich aan de buitenkant van een pand bevinden zijn onderhevig aan weersomstandigheden, waardoor het belangrijk is ze van echt vakmanschap te voorzien. Onze allround vakman staat op alle gebieden voor u klaar!

Kortom: of het nu om een gevel verven, dak verven of ander buitenschilderwerk gaat; Van der Veer Schilderwerken is hét adres in IJsselstein en de rest van regio Utrecht. Bel voor vragen of een afspraak naar 030-2001053 of maak gebruik van het contactformulier en we helpen u spoedig verder.