Glasvliesbehang

Glasvliesbehang: wandbekleding van glasweefsel

Wilt u profiteren van mooi én stevig behang? Dan bent u bij Van der Veer Schilderwerken aan het juiste adres voor het laten aanbrengen van glasvliesbehang in IJsselstein en verdere omgeving. Hiermee voorzien we u op professionele wijze van een wandbekleding waar u nog lang plezier van zult hebben. We gaan te allen tijde snel en vakkundig te werk.

Scheuroverbruggend en duurzaam

Glasvliesbehang is een type glasweefselbehang, net als renovliesbehang en glasvezelbehang. Aan dergelijke soorten vliesbehang zitten allerlei voordelen. Zo is het van hogere kwaliteit dan andere behangsoorten. Door het gebruikte materiaal is het namelijk zeer sterk en strak van structuur. Hierdoor is het niet alleen mooi om te zien, maar is het tevens bruikbaar om over een scheur in de muur te plakken. Na de beplakking ziet u niets meer van het defect. Op die manier bespaart u op de kosten van het egaliseren van de muur. Daarnaast is het voordeliger dan stuken en toepasbaar bij zowel nieuwbouw als verbouw.

Vrijblijvende offerte

Tijdens een eerste en geheel vrijblijvend bezoek zal de allround schilder én behanger in één uw situatie opnemen en uw wensen met u bespreken. Vervolgens bepaalt u in overleg welk vliesbehang u graag wilt. Wij beschikken over een map met stalen waaruit u ruim de keuze heeft. Indien nodig voorzien wij u hierbij van deskundig advies, zodat u gegarandeerd met het beste product eindigt. Na een offerte op maat streven we ernaar zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Een muur repareren en laten bekleden met glasvliesbehang? Van der Veer Schilderwerken staat vanuit IJsselstein in regio Utrecht voor u klaar. Neem voor vragen of een afspraak contact met ons op via het telefoonnummer 030-2001053 of via het contactformulier. We helpen u spoedig verder.