Wandafwerking

Specialist in alle soorten wandafwerking

Of het nu om behangen, stuken, spacken, pleisteren of wanden egaliseren gaat: Van der Veer Schilderwerken is dé vakman in wandafwerking in IJsselstein. Wij regelen met alle plezier alle werkzaamheden die aan uw muren moeten gebeuren. Dankzij onze kennis en ervaring bent u verzekerd van een eindresultaat van hoge kwaliteit.

Soorten muurbekleding

Wandafwerking bestaat in vele variaties. Wat voor u de juiste keuze is, ligt maar net aan wat het beste bij u, uw interieur en uw persoonlijke smaak past. Van der Veer Schilderwerken kan alle soorten muurwerk voor u realiseren. Denk hierbij aan:

  • Behangen: nog steeds een van de meest populaire soorten muurbekleding is behang. Door de vele keuzes die u hierin heeft – van regulier tot glasvliesbehang – zit er altijd wel een geschikte optie tussen.
  • Stuken: gaat u voor stucwerk, dan bespaart een stukadoor inschakelen u veel tijd en moeite. Wij staan al voor u klaar.
  • Spackspuiten: spackspuitwerk is ter voorbereiding op zowel muur als plafond mogelijk en makkelijk over te schilderen met onder andere latexverf.
  • Pleisterwerk: of het nu om gladpleisterwerk, sierpleisterwerk of ander pleisterwerk gaat; Van der Veer Schilderwerken regelt het voor u.

Daarbij kunnen wij de door u reeds gekochte producten aanbrengen, maar u kunt tevens bij ons terecht voor het laten bestellen van wandbekleding. Zo zorgen we voor muren naar uw wensen. Vanuit IJsselstein zijn wij actief in de regio Utrecht.

Een goede ondergrond

De mooiste wandafwerking is alleen mogelijk op een goede ondergrond. Uw muur egaliseren zorgt ervoor dat de daaropvolgende wandbekleding beter hecht, langer blijft zitten en er mooier uitziet. Vanzelfsprekend kunt u voor deze dienst een beroep doen op de expertise van ons allround schilderbedrijf. Wij werken beschadigingen in de muur weg en zorgen voor een glad oppervlak. Vervolgens regelen wij met alle plezier de rest van het traject.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 030-2001053 of door het contactformulier in te vullen. Vragen stellen is eveneens langs deze wegen mogelijk; uw vakman geeft u alle antwoorden die u nodig heeft!